diumenge, 5 d’abril del 2009

50:49

És el que he trigat en completar els 10km de la Cursa de Bombers d'enguany.



No està malament tenint en compte que no sóc massa runner i que he fet uns 4 entrenaments després de més d'un any de no córrer gens ni mica. La veritat és que l'objectiu era baixar dels 50', però també és cert que no podia esprintar per sobre dels altres corredors i al final he acabat amb un esgotament relativament baix. És el que passa en una cursa popular on han participat més de 17.000 persones. Així que estic satisfet amb la marca (millor que la primera, ara fa dos anys).

Una altra cosa que he notat és que la cursa ha millorat en organització i han tingut prou vista per fer-la més interessant gràcies a la "competició" Men vs Women que consistia en fer sortir a les dones uns 3' abans que els homes i veure qui acabava primer a la "photo finish" (només els de la categoria "elit"). Hem guanyat els homes! :P

2 comentaris:

Txes ha dit...

la veritat és que està molt bé (el teu resultat i la cursa en sí).

això del repte entre homes/dones i la super campanya publicitaria de Nike han fet que la gent s'apunti a correr. I si ademés, amb l'Ipod pots comptar els kms i el temps que corres, fa que la gent es motivi i faci més esport.

a mi em fa rabia no haver pogut anar.

Marc Gil ha dit...

Què deuries haver de fer... ;)

Res Txes, no et faci ràbia que hi ha més curses que llonganisses.

I això de l'Ipod, doncs sí...és una pijada, però pot ser una "excusa" més per motivar-te a córrer. I nosaltres en sabem de motivats, oi?