dissabte, 1 de maig del 2010

Iron Man 2

Ja hem vist l'estrena d'Iron Man 2, segona part d'aquesta entretinguda franquícia de super herois i que, després de l'espectacular Batman Dark Knight, sobretot per la sensacional actuació de Heath Ledger en el paper de Joker, és de les millors pel·lícules del gènere.

La ironia, humor i la incorrecció política del seu protagonista (Robert Downey Jr.) es conjuguen amb els tòpics del cinema de super-herois: hi-tech, fantasmades, explosions, dolents dolentíssims (Mickey Rourke). La càrrega sexual del film ha disminuit respecte a la seva predecessora, tot i que és un plaer visual (com a mínim per als espectadors del gènere masculí) veure en una mateixa escena a Gwineth Paltrow i Scarlett Johansson juntes.

Es pot criticar que l'argument sigui d'allò més previsible, però l'objectiu de la peli és entretenir i ho fa. A més, us arrencarà més d'un somriure amb l'ironia del Sr.Stark que, reconeixem-ho, va de sobrat, però cau bé.

En paral·lel, se segueix desenvolupant la saga "The Avengers" i us recomano que no aixequeu el cul dels vostres seients fins que s'acabin els crèdits...hi ha sorpresa.

En definitiva, bona pel·lícula de crispetes que us farà passar una bona estona. Especialment recomanada per a gent que està estressada de la setmana laboral i que vol desconnectar el cervell una estona. Funciona! ;)