diumenge, 10 de febrer del 2008

Cap de setmana farcidet

Seguint la sèrie de "Nou pis de lloguer" aquest cap de setmana ha estat dels més complets dels últims temps.

Divendres Ikea. Com bé deia el Pau, tot un exemple de merchandising posat al servei de l'imperi suec dels mobles. Experiéncia curiosa si més no.

Dissabte, electricista i pintor a parts iguals. Satisfacció és el sentiment que tens quan instal·les, per exemple, un regulador d'intensitat lumínica. També, molt valorable l'ajut prestat pel meu germà. Merci pel cop de mà. Després, a sortir una estona, veure el partit tonto del FCBarcelona de fútbol no, sense previament, haver disfrutat d'un dels millors partits de la Copa del Rey dels últims anys amb el Real Madrid i el Joventut Badalona com a grans protagonistes. Unes birretes i a dormir que diumenge hi tornem.

Diumenge, el despertador sona a la mateixa hora que un dia laboral...Quina son! Però és el que toca, anar al pis de nou i començar a pintar. Tres horetes i l'habitació ja està gairebé enllestida. Només queden uns petits retocs que acabo amb pinzell. Dinar i tornar...l'anada amb Bicing em permet arribar a casa meva en només 11 minuts (més ràpid que anant en metro). Acabem de recol·locar els mobles amb l'ajut, aquest cop, del xerop i ja ho tenim...Ara vaig a veure la gran Final de la Copa del Rey de bàsquet...aquest esport que gràcies a Pau Gasol i a la Selecció Espanyola és cada dia més i més popular. I disfrutar finalment d'un altre partidàs de bàsquet (Felicitats Penya i Felicitats Rudy...quin tros de jugador!! Un altre que aviat marxa als Wizards a jugar contra Navarro, Gasol, Calderón, Garbajosa...)



I encara em queda feina per fer... :D