dilluns, 4 de febrer del 2008

Euroleague!

Grupet difícil el que li ha tocat al FCBarcelona en aquesta edició de l'Eurolliga. Un rival realment complicat, el CSKA i un sempre complicat equip espanyol. Aquesta vegada és l'Unicaja, però sempre és difícil encarar un equip de nivell ACB. I finalment la Lottomatica que sobre la pissarra hauria de ser "fàcil", encara que els antecedents diguin el contrari.

Però ja se sap, quan parlem del FCB d'Ivanovic tot és possible i, perquè no, tot i jugar contra un dels clars favorits (i haver de jugar després, si passa, contra un Madrid també favorit, però que ja ens "hem petat" dos vegades), jo crec que podem donar la campanada.

Com a mínim, nom per nom, tenim jugadors que poden marcar la diferència. Però això ja és bàsquet ficció i el Barça el que necessita per guanyar són dues realitats: Defensa i defensa i contratac jugant amb els pivots. Si ens entestem en els triples no tenim res a fer segur. I, certament, a la mínima que juguem contra un equip que jugui com a tal i sense nervis ens enviarà cap a caseta de cop.

I res, ara a anar de tapat a la Copa del Rei :D

1 comentari:

sukkus ha dit...

Coincideixo amb la teva opinió, jo crec que depenem de nosaltres mateixos per arribar a la F4. Un cop allà, en cas d'arribar-hi, ja seria més utopia.