dijous, 12 de febrer del 2009

A veure si serà veritat això que hi ha crisi

Amb titulars d'aquest calibre: El fabricante de J&B culpa a España del bajón de las ventas jo no puc començar el dia, per favor!

Què fem salvant tants bancs i tantes històries? No veuen els nostres governants que si s'acaba la Guinnes, el J&B i altres icones de la nostra cultura juerguista potser ens despertarem un bon diumenge sense ressaca i direm "què faig a les 10 del matí d'un diumenge?" i començarem a llegir la premsa, ens enterarem de les notícies d'economia, veurem més enllà del paracetamol i ens n'adonarem de que ens estan robant per tot arreu.

Això és molt perillós! Ni F1 ni històries...això no ho salvarà ningú sense la ressaca. Perquè, seriosament, quants dels espectadors que té la F1 ho són per la senzilla raó de que estan massa rebentats com per ni fer l'intent d'agafar el comandament a distància i canviar de canal per veure les notícies.

S'acaba el J&B...tindrem problemes.


1 comentari:

Pau ha dit...

Millor continuar així, amb força J&B i tota la Guinness ben fresqueta i a punt. No fos cas, com dius molt bé, que començem a aburrir-nos i a prendre interés per el que passa al món. "Pan y circo" com els romans. O com diuen per Madrid, "ojos que no ven,......hostia que te metes"
Salut!!!!