dilluns, 21 de desembre del 2009

Canya al Pare Noel!!

Com cada any a aquest petit país nostre que és Catalunya comencem els debats de si estem perdent les tradicions nadalenques més nostrades. Curiós fenomen, quan personalment diria que la figura del caganer gaudeix avui d’una popularitat mai abans coneguda. La resta d’espanyols encara es fan creus que tinguem per costum posar un pastoret cagant a la muntanya...I de què es fan creus? O es pensen que a l’any zero hi havia Poliklyns? Va home va...si avui no sabem on pixar a la moderníssima Barcelona ho haurien de saber aleshores.


Però m’estic anant del tema...


Catalanes i catalans! No esteu sols en les vostres reivindicacions! Aquest malparit de Santa Claus o Pare Noel o Sant Nicolau té els dies comptats. És per això que us crido a sortir al carrer, carregant els vostres “caga Tió” (certament, els catalans som escatològics) i agermaneu-vos amb els austríacs. Ells també en tenen prou d’aquesta invasió silenciosa de panxuts vestits de vermell que escalen parets i baixen per xemeneies. Criden prou! (bé, suposo que deuen dir “Genug!”) i volen salvar el seu petit i immaculat Christkind.




Un angelet que pel que diuen és molt més eficient (i cursi)
En fi, estic convençut que l’organització austríaca sumada a la mala hòstia del poble català (perquè s’ha de tenir mooolt mala hòstia per aconseguir que un tronc cagui regals del tamany d’una PlayStation) aconseguirà eradicar d’aquesta beneïda terra nostra la plaga barbuda de Sant Nicolau.




Bon Nadal a tothom (tingueu preparat el bastó per si us necessitem).




També podeu fer la vostra aportació comprant un CD molt simpàtic