dijous, 10 de gener del 2008

Follet elbow

Nens i nenes del poble i la ciutat, ja sabeu el que toca? esteu a la guait del que està en boca de tothom?

Ara toca llegir-se el llibre del Ken Follet. Ui, sí, sí...correu!, correu que se'ns acaben les edicions de luxe de més de 600, què dic 600! més de 1.000 pàgines!!

I és que és el llibre de moda. Molt útil per dur-lo a sobre al metro, a l'autobús, a les vostres bosses...Gairebé ni es veu que sou un lector núbol, que aneu on bufa el vent.

Espero que com a mínim sigui interessant, perquè jo, com a mínim, em parteixo de veure com alguns us podeu estalviar d'anar al gimnàs. En el fons és pràctic si aquest any us heu proposat llegir més i fer més esport. Ja en teniu dos!

Si la Irina Palm té "Pinus elbow", vosaltres tindreu el "Follet elbow".

A continuació una prèvia del proper Best Seller:

3 comentaris:

sukkus ha dit...

Home, a mi els Pilars de la Terra em va agradar, i suposo que aquest l'acabaré llegint algun dia, ara tampoc tinc especial pressa. Haurem de veure també si manté el nivell, perquè he llegit algun altre llibre d'ell que no m'ha acabat d'entusiasmar. Ara, sí que és veritat que hi ha molta gent borrega-lectora.

Marc Gil ha dit...

Si no dic que sigui un mal llibre, el que passa és que és per cagar-s'hi quan veus algú al metro duent aquesta espècie de guia telefònica sota el braç.

Venen ganes de llegir-te'l abans que ells i un començar a fer enganxines explicant el final de la novela per deixar-les estratègicament a les finestres dels vagons del metro i dels autobusos.

sukkus ha dit...

Home, sí que tens raó que no és un llibre que duria pel carrer :). De fet, no sóc massa de llegir fora de casa novel.les. Pel bus/metro sóc més de diaris.