diumenge, 28 de desembre del 2008

Desproporció

Però és força difícil fer veure que no passa res quan en aquestes dates s'està bombardejant a gent innocent de manera indiscriminada. Ho sé, és un tema fàcil i sensiblero que va bé per treure la llagrimeta i pensar què bones persones que som nosaltres i què malparits són alguns...però jo em pregunto com pot ser possible que Israel faci el que està fent amb Gaza sense que no passi res?

No val dir que són jueus i que ho han passat molt malament...ja fa gairebé 70 anys (no comments). Ni tampoc em sembla una legítima defensa bombardejar indiscriminadament una població sencera per quatre, cinc o vint terroristes o resistents o com se li vulgui dir que tiren coets contra la població d'Israel. Per altra banda, Hamas és govern electe. Té algun valor això? Sembla que no i volen matar mosques a canonades.

I ningú diu res, ningú actua...bé, sí clar, els diplomàtics venen a dir un "Homeee, Israel, però què feu...va, va, pareu una mica que esteu fent massa soroll". Patètic. Si fos al revés ja tindríem declaracions solemnes de tots els governants occidentals amenaçant amb un desplegament massiu de tropes. Però no, pel que sembla Israel és "dels bons" i pot fer de tot.

Doncs mira, no són dels meus.

2 comentaris:

Pau ha dit...

Una vergonya i un abús. "L'estat d'Israel" no pararà fins a tenir el que vol, l'hegemonia de la zona i el control del poble palestí en aquella zona.
En realitat el jueus han aprofitat el descans de les hostilitats per identificar i situar al mapa els "dolents" i els hi és igual si mab un missil es carreguen 30 o 40 persones que no tenen res a veure amb l'història, però encara que tinguessin a veure, de que van aquests tios.
Una autèntica passada.

sukkus ha dit...

veig que també havies escrit sobre el tema i que coincidim bastant :)