divendres, 25 de maig del 2007

Luke...yo, soy tu padre

Així ho deia Constantino Romero, dic Darht Vader en la segona pel·lícula d'Star Wars. Bé la 2ª de la trilogia original que en realitat és la 5ª en ordre si tenim en compte que avui és divendres i, i...m'estic liant.


Sigui com sigui, el que sí està clar és que avui fa 30 anys que es va estrenar Star Wars (als EUA). Felicitats "Chewie", R2D2, C3PO, la nissaga Skywalker, el Solo, els ninots que hi surten, els Ewoks...També al George, que segur que s'ha comprat un pastís ben gros amb la pasta que ha arribat a fer.

Com a mínim, per aquells que sigueu més fans i a sobre tingueu temps i una certa gràcia, George ha alliberat una sèrie d'escenes de les diferents pelis per a que puguin ser editades (excepte temes de sexe, que els americans són molt puritans), podeu fer el que vulgueu.

Això sí, per sempre més quedaran les grans discusions. Quina és la millor trilogia, Star Wars o Lord of The Rings (perquè mai inclouen Back to the Future o The Godfather en aquests "interessants" debats?)

Video: Clerks 2 LOTR Vs. Star Wars scene

1 comentari:

sukkus ha dit...

Jo em quedo amb Star Wars, la primera, que a més en la seva època devia ser molt trencadora. Lord of the Rings per mi va començar bé, però es va anar fent una mica pesada, molt abús de certes escenes, malgrat que també és una gran trilogia que passarà a la història del cinema.
The Godfather és molt diferent i es fa difícil comparar, però si hagués de mullar-me potser la posaria per davant de les altres encara.