diumenge, 24 de juny del 2007

Top Ten

Una de les meves darreres adquisicions del món del còmic. En aquest cas és Top Ten, un volum recopilatori que vaig trobar a l'Fnac i que no tenia ni idea de que existís, però com que el guinitzava Alan Moore vaig pensar que valia la pena.

I no em vaig equivocar. El fil argumental és que ens trobem en un món on hi ha una ciutat, Neopolis, on tothom té poders i va vestit com els superherois, és a dir, roba interior per fora. L'acció se centra en l'activitat d'una comisaria de policia "TopTen" que, és clar, ha de resoldre casos curiosos. Per dir alguns: Una estrella del porno extraterrestre que està en plena metamorfosi i necessita menjar molt especial, un taxista cec que es guia per l'ordre de l'univers i un cas domèstic de plaga de "ultraratones". No menys curiosos són els seus protagonistes, un policia satànic, una lesbiana que pot canviar de fase, un robot molt irònic, un gos calentorro.

Per altra banda les vinyetes són autèntiques obres d'art. Molt bon dibuix, proper al clàssic americà, però infestat de gags, cameos (un equip Stargate al complet, Asterix i Obelix, mitologia,...)



La recopilació de Top Ten, tot i deixar les portes obertes a una continuació, és un volum autoconclusiu. Així aquells que no voleu començar una sèrie infinita teniu una molt bona oportunitat de llegir un còmic entretingut i de bona qualitat amb un guió que enganxa des del primer moment.


Podeu veure més info aquí.

1 comentari:

sukkus ha dit...

Ostia, ara m'has picat la curiositat. Quan baixi a bcn ja me'l deixaràs xD