dijous, 17 d’abril del 2008

I jo què sóc aleshores?

Podríem parlar d'ell com el gilipolles de la setmana, però això ja ho fan a la revista el Jueves, així que no els hi robaré el títol, però sí el fons.

Es tracta de Francisco García Sanz, el nou líder de la independència catalana, perquè segons ell Catalunya no és Espanya (moltes gràcies, vostè s'acaba d'ajuntar amb Esperanza Aguirre quan va dir que Gas Natural era una empresa extrangera)

L'extracte que no té pèrdua és el següent:
El presidente del consejo de administración de Seat, Francisco García Sanz, que también es miembro del consejo del grupo Volkswagen en Wolfsburg (Baja Sajonia), aseguró ayer que se está discutiendo el nombre de la berlina que el fabricante de automóviles con sede en Martorell sacará al mercado a finales de año. "Se nos han acabado los pueblos y las ciudades", dijo. Cuando un periodista de la Agència Catalana de Notícies (ACN) le indicó que no hay ningún modelo con nombre de ciudad catalana, el empresario respondió: "Nosotros somos españoles".


Ah, ja clar...uhm, aleshores jo sóc espanyol, sóc català i hauria de passar a canviar-me el DNI i el passaport? Ostres, és que ara no sé què fer.




Ho hauries d'haver dit més clar "Paquito", no poseu noms de poblacions catalanes perquè sou conscients de que un Seat Lloret, per exemple, no es vendria a la resta d'Espanya per algun problema mental d'alguna gent que prefereix comprar un cotxe amb nom anglès que no pas català. És així de clar...mentre que a Catalunya no conec a ningú que no compri un bon cotxe si es diu Toledo, León o el que sigui...

Ah, i jo de vostè estaria més preocupat no per moure la fàbrica de Martorell a Madrid, com desitja, sino de que no vagi a parar a Eslovènia, Turquia o Corea. Au, desperti!

Per altra banda es corrobora la meva opinió.