dimarts, 22 de maig del 2007

Llamp de rellamp! Ja han passat 100 anys!


Segurament així ho diria l'entranyable capità Haddock, un dels personatges més difícils d'oblidar, juntament, com no amb Tintín, Milú, els bessons Dupond i Dupont (Hernández i Fernández a la versió en castellà), el professor Tornasol, la Castafiore, ... Tots van formar part de la meva infantesa i avui ja faria 100 anys que el controvertit Georges Remi, més conegut com Hergé, va nèixer.

Per aquest motiu, entre d'altres exposicions i programes de televisió que s'han pogut veure al 33, al proper Saló de l'Automóvil hi haurà una exposició dedicada als cotxes que han aparegut en aquesta col·lecció de 23 + 1 vòlums (comptant Tintín al país dels Soviets i la no públicada, bàsicament perquè Hergé va morir, Tintín i l'Art Alfa, el qual desconeixia totalment).

A més, el mateix Steven Spielberg i el tolkià Peter Jackson estan preparant una trilogia del reporter belga (ells han confirmat que dirigiran dues de les tres. Potser li trobaran nòvia? (o nòvio)

Podeu trobar més informació a la web oficial de Tintin o, ja que no hi és ni en català ni en castellà, la web dels fans de Catalunya

La tintinmania ataca de nou.

1 comentari:

sukkus ha dit...

Ostia, com a fan de Tintin i empleat de l'automovil m'hauria molat veure l'exposició, però aquest any em toca perdre'm el saló :(.

El Tintin i l'Art Alfa també el tinc pendent