diumenge, 15 de novembre del 2009

Rammstein crema l'Olímpic de Badalona

Força anys enrera, quan acostumava a ser un habitual del Dixie, mítica discoteca de Marina on els nanos de 15 anys anàvem a fer les nostres primeres incursions vespertines, que no nocturnes, una cançó en alemany ens va enganxar a tots, Du Hast!. Uns deien que volia dir "Me odias", perquè ens sonava a "You Hate (me)!" i els altres no deien res perquè no en teníem ni idea d'alemany ni existia la wikipedia.

Finalment el passat dia 12 de novembre vaig poder disfrutar en directe d'aquesta sensacional banda etiquetada com "Industrial Metal" (existeix el "Farm metal", en contraposició?) i a nivell d'espectacle no em van decepcionar gens.

Un desplegament d'efectes pirotècnics impressionants (llàstima que segurament en ser un recinte tancat no podien fer tot el que haguessin volgut) i un escenari realment treballat amb gran quantitat de peces mòbils que convertien l'escenari en un membre més.

Destacaria alguns moments en particular, com l'entrada on es van quedar amb tots nosaltres



i la performance del seu nou single, "Pussy", va posar la nota d'humor (atenció al minut 2:44 en endavant)



Personalment em va encantar la cançó "Ich tu dir weh"

El que passa des del minut 3 és per flipar una estona http://www.youtube.com/watch?v=3E6gQMOrJCg

En quan a set list...trobo que van posar massa del nou àlbum, "Liebe ist fur alle" i es van oblidar de cançons com "Mein Teil" o "Amerika". El final del concert, amb "Engel" va quedar una mica descafeïnat perquè imagino que el que hauríem esperat era un final de festa més potent.

No obstant, problemes de so inclosos, Rammstein demostren que són un grup amb un directe pel que val la pena pagar i jo em quedo tranquil d'haver-los vist! (una altra cosa que puc treure de la llista de desitjos)

Proper concert, Depeche Mode! ;)

* Si voleu veure el concert de Badalona amb una qualitat excepcional aneu al canal de Youtube de "Superaskeroso". No us decepcionarà!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala

Marc Gil ha dit...

You are welcome

Perquè escrius en eslovè si llegeixes en català?