dimecres, 25 de novembre del 2009

V: Remake

Aquells que tingueu una certa edat, però joves com un servidor, recordareu una sèrie que us feia anar a dormir amb la por al cos, “V, Los Visitantes”. Aquells llangardaixos menja rates que es disfressaven amb pell humana i que planejaven conquerir el món seguint les ordres de la temible Dianna. Buah, quin atac de nostàlgia.

Com que els productors de les sèries saben que els que veiem aquella sèrie rondem la trentena anys amunt anys avall, i com que els guionistes de sèries són encara més nostàlgics que un servidor i no són tontos, doncs des de fa un mes aproximadament s’ha estrenat el remake d’aquesta sensacional sèrie de ciència ficció.



La "lagarta Dianna" original














I la nova Anna







De moment portem 4 capítols i la combinació d’una història ben lligada, uns efectes especials més que decents (hereus de la nova versió de “imperdonable que us la perdeu” Battlestar Galactica) i un bon ritme de desenvolupament dels esdeveniments fan que aquesta sigui una de les sèries que més bona pinta tenen actualment.
En aquesta ocasió els llangardaixos arriben en 29 naus estratègicament apostades sobre les principals ciutats del món. Òbviament, l’acció se centra en l’illa de Manhattan, on ràpidament, ja des del primer capítol ens posaran en situació i amb ganes de saber més i més (tot i que molts ja en tenim una idea).

La idea és que els V arriben com a salvadors de la Terra. Una Terra on els humans (o potser no) se les han arreglat molt malament i hi ha crisis, guerres, fam, pobressa, malalties...(us sona el panorama?) i certament molts no dubten en obrir les portes del seu cor i ànima a aquests àngels arribats del cel que a més de ser tots molt guapos i sobretot guapes són amables i tenen la cura per a tots els nostres mals. Afortunadament no convencen a tothom i aviat descobrirem qui són els integrants de la nova “Resistència” que haurà de lluitar contra les maquinacions d’Anna.


Algunes "lagartas" poden ser molt atractives...



Només dir que havent acabat de visualitzar l’episodi número 4, amb l’adient títol de “It is only the beginning”, la cosa promet i molt. Us la recomano amb un PERÒ: la sèrie es para fins ben entrat el mes de MARÇ...així que potser us surt més a compte esperar-vos una mica i enganxar-la d’una tirada.

Mentrestant vigileu als vostres veïns...qui sap de quina galàxia venen?


1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt