dilluns, 17 de març del 2008

La deliciosa rutina

La tortuosa sèrie “Independitzar-se és bonic” (efectivament, cada vegada li el títol és diferent) està cada vegada més dominada i ja podem començar a parlar d’una certa rutina que, no ens enganyem, era més que esperada.

Sembla mentida, estem a març i personalment m’han passat un munt de coses des de les campanades de la nit del 31. Algunes són bones o molt bones, com la recent operació de la miopia (dimarts toca revisió, espero que tot estigui okl), o com l’experiència també molt positiva de viure amb companys de pis. D’altres són més tristes, però estem en procés de recuperació (chicas estoy libre :)). No és la primera ni serà la darrera (suposo) vegada que em passi això. Com diria Earl, es el karma (l’hauré de netejar una mica).

I sense adonar-me gairebé, ja ha passat gairebé un trimestre d’aquest 2008 de moment molt intens. És per això que dedicar un diumenge a llegir, veure bàsquet, planxar i fer una partida amb la Wii no em sembla un mal plan.

Aaaaah, quina tranquilitat...

2 comentaris:

Pau ha dit...

Que bé s'està a casa quan s'està bé. El comfort de les "teves coses" i la sensació de control de la situació, i l'usufructe del teu temps. Felicitats Marc, l'estabilitat ho facilita tot.

sukkus ha dit...

ostia, el quadre aquest el tinc a casa de ma mare, una imatge que deixaré definitivament enrere quan torni. Encara que fa temps que no visc de continu allà, segueix sent la casa de Barcelona fins el retorn d'quest cop on ja me n'espera una altra.